Kurucudan Mesaj

Kurucudan Mesaj

Saygıdeğer Veliler,

Bizler Özel Bağ Koleji Eğitim Kurumları olarak bize emanet ettiğiniz yavrularınızı, yirmi birinci yüzyıl bireylerinin vazgeçilmez özellikleri olan; kültürlerarası iletişim, girişimcilik, bilgi ve iletişim teknolojileri, eleştirel düşünme, öğrenmeyi öğrenme, yenilikçilik, liderlik, medya okuryazarlığı, bilimsel düşünme gibi becerilerle donatmak üzere yola çıktık.

Öte yandan yavrularımızı bu bilgi ve becerilerle donatırken, her öğrencinin ayrı bir birey olduğunun farkında olarak eğitim ve öğretimi devam ettirmeye kararlıyız.

Bu hedeflere giden yolda eğitimin bir bütün olduğuna inanıyor, aile ve okul işbirliğinin olmazsa olmaz bir gereklilik olduğunu düşünüyoruz.

Bundan dolayı sizlerin de bizlerle sürekli iletişim halinde olmanızı, her türlü görüşünüzü bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.

Eğitimin kutsal, fedakârlık isteyen bir insan hakkı olduğunun ve bunun üzerimize yüklediği ağır sorumluluğun farkındayız.

Bağ Koleji ailesinin tüm bireylerinin de bu bilinçte olduğunu biliyoruz. Böyle bir bilince sahip yetişkinler olarak hep birlikte el ele yavrularımızı saygılı ve saygın, ahlaklı ve üretken bireyler olarak yetiştirme yolunda sizlerle beraber yürümek istiyoruz.

Sizleri seviyor ve bu yolda bizimle olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz