İlkokul

İlkokul

İlkokul eğitimi bir binanın temeline benzer. Temel ne kadar doğru atılırsa bina bir o kadar sağlam olur. İlkokul eğitimi akademik ve sosyal anlamda temeli oluşturmaktadır. Uzman öğretmen kadromuzla çocuklarımıza tüm temel beceriler kazandırılmaktadır. Çocuklarımızı hem akademik hem de sosyal anlamda çok iyi yetiştiriyor ve geleceğimize sahip çıkıyoruz.

Eğitim Öğretim

İlkokul öğrencilerimizin gelişim özellikleri dikkate alınarak hazırlanan
sınıflarımızda her öğrencimizin özel sırası ve dolabı yer alır. Her sınıfımızda kalibrasyon uyumlu akıllı tahtalarımızla ders işlenmekte olup okula gelemeyen öğrencilerimiz sınıf içi kamera ve ses sistemi sayesinde sınıfına bağlanarak online olarak derslerini takip edebilmektedir.

Okulumuzda hafta içi günde 9 saat olmak üzere, haftalık 45 saat ders verilmektedir.

09.00-16.50 saatleri arasında derslerimiz yapılmaktadır.

Okulumuz 07:30-18:30 saatleri arasında açıktır.

Atölye sistemi uygulanan okulumuzda branş derslerimiz özel olarak hazırlanmış atölyelerimizde yapılmaktadır. Çocuklarımızın gelişimini destekleyen branş derslerimiz;

• Yüzme
  • Buz pateni
  • Robotik kodlama
  • Satranç
  • Görsel sanatlar ve el becerileri
  • Organik tarım
  • Değerler eğitimi
  • Manevi eğitim
  • Ritim-orff eğitimi
  • Drama eğitimi
  • Jimnastik eğitimi
  • Gitar eğitimi
  • Yabancı dil eğitimi

Hemen Kayıt Ol

Yabancı Dil Eğitimi

Haftada 12 saat İngilizce eğitimi verilmektedir.

Öğrencilerimizin İngilizce konuşma düzeylerini artırmak için İngilizce drama derslerimizde reading çalışmaları yapılmakta ve okunan İngilizce hikayeler konferans salonumuzda dramatize edilmektedir.

Çocuklarımız LMS sistemini kullanarak, online olarak İngilizce çalışmalar yapmaktadır.

Haftada 2 saat 2. yabancı dil eğitimi verilmektedir. (Rusça, Almanca, Arapça)

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Okulumuzda Rehberlik Birimi tüm öğrencilerimize eşit zaman ayırır, düzenli bire bir öğrenci görüşmeleri rutin olarak tekrarlanır.

Rehberlik Birimimiz her velimiz ile ayda bir defa görüşür ve fikir alışverişinde bulunur.

Rehberlik birimimiz aynı zamanda aylık veli seminerlerimizi de organize eder.

Destek Hizmeti

• DESTEK HİZMETİ

• GÜVENLİK

Okulumuzda tam zamanlı güvenlik personelimiz bulunmaktadır.

Kör nokta kalmayacak şekilde bahçe ve koridorlar 7/24 güvenlik kameraları ile kayıt altına alınmaktadır.

Öğrenci girişi ve veli girişimiz ayrı kapılardan yapılarak, güvenliğe üst düzeyde dikkat edilmektedir.

• SAĞLIK HİZMETLERİ

Okulumuzda tam zamanlı hemşiremiz bulunmaktadır.

Sağlık taramaları, düzenli boy kilo ölçümleri, hastalık ve yaralanma durumlarında ilk müdahaleler hemşiremiz tarafından yapılmaktadır.

Hemşiremiz tarafından yapılan tüm müdahaleler kayıt altında tutulmakta ve velilerimiz konu ile ilgili olarak düzenli olarak bilgilendirilmektedir.

• YEMEKHANE

Yemekhanemiz 3. katta bulunmaktadır. Gıda Mühendisimizin kalori hesabı yaparak hazırladığı yemek listemiz aşçılarımız tarafından kendi mutfağımızda pişirilmektedir. Garsonlarımız tarafından masalara servis edilmektedir.

Çocuklarımıza sabah kahvaltısı, Öğle yemeği ve İkindi Kahvaltısı verilmektedir.